" Cel mai mare obstacol in calea succesului este frica de esec."  -  Sven Goran Eriksson


Minte bolnava.

Mergi pe un drum intunecat. Nu sti unde esti.Insa continui sa mergi. Nu te simti singur.Tu sti ca ai ingerii tai care umbla cu tine peste tot.Gasesti o banca albastra. Abea i se vede culoarea. Ai vrea sa te asezi.Insa ceva iti spune ca te va vraji.Continui sa mergi. Simti ca cineva vorbeste cu tine. Ca te ia in brate.
Te saruta. Si iti da drumul. Cazi la pamant si te intrebi "Ce-a fost asta?".
Un copac isi plimba crengile dintr-o parte in alta. Si parca iti sopteste "Intoarce-te la ea.!"
Dezorientat continui  sa mergi. Simti ca cineva te va omori. Peste un minut parca simti un cutit infipt in tine. In acel loc numit camera iubirii.Ai vrea sa te trezesti. Sa iesi de pe acea alee. Insa ceva te tine legat de ea.Vrei sa te ridici. Insa o balta rosie te inconjoara.Te gandesti "Oare chiar m-a ranit?! Nu cred..."
Incepi sa te tarai. in continuare vrei sa ajungi la capatul aleei.Inca mai speri ca vei ajunge la sfarsitul ei. Ca vei vedea o lumina.Insa ea din ce in ce mai mult iti dai seama ca nu se mai termina..Inima te doare. Simti ca abea mai sta agatata de un pai de sange.Incerci sa te ridici. Reusesti sa te pui in genunchi. Insa mai multi nu poti.Dupa multe incercari reusesti sa te ridici .Simti ca picioarele tale plutesc. Insa te dezechilibrezi si cazi iar..O lacrima de sange iti cade din ochi. Ajunge pe buzele uscate.Simti ca abea mai poti sa respiri. Ai vrea ca ea sa vina langa tine.Stai intins pe alee. Sangerezi. Simti ca nu mai poti. Chiar  ai vrea sa iesi din acest vis. Dar nu poti.Si asta te enerveaza cel mai tare.Inchizi ochii si te simti mai odihnit. Te hotarasti. Si spui ca nu ii mai deschizi.Dupa un somn lung. Pentru tine parand o eternitate..
Deschizi ochii. Si o vezi pe ea langa tine.Te prinde mana. Si iti saruta fruntea.Atunci ti-ai dat seama ca ea a fost mereu langa tine.Insa tu nu o vedeai..!
Acum esti absolut sigur ca va fi a ta mereu. :)

4 comentarii: